Om oss

By Mates grundades 2017 med visionen att demokratisera gaming och göra nyttan tillgänglig för alla genom att erbjuda en ny, konkurrenskraftig plattform, för gamers över hela världen. Sedan start har man byggt upp mates.gg, en skalbar digital gaming plattform där man registrerar sig för att ta del av olika aktiviteter som organiserad träning, umgänge och tävlingar där man kan vinna fina priser från sponsorer.

På kort tid har plattformen växt i raketfart och har idag ca 40 000 medlemmar, något som kan liknas vid en digital fritidsgård där man integrerar med likasinnade från hela världen.

Inkludering av föräldrar är en viktig faktor i By Mates starka erbjudande. Att göra gaming begripligt och i praktiken likna traditionell sport är mycket uppskattat av både gamers och föräldrar som kan känna sig trygga när deras barn får utöva sin stora hobby som under senare år blivit en del av vardagen för nästan alla famljer såväl i Sverige som övriga världen.

Genom att plattformen är uppstyrd och strukturerad på ett sätt som liknar traditionell idrott så vidtas åtgärder mot onlinemobbning/näthat och visionen är att alla ska känna sig trygga när man interagerar med likasinnade på plattformen.

Bakgrund

Sedan 2015 har By Mates erfarenhet av att arrangera gaming events online; allt ifrån träningsläger till lektioner för gamers som haft visionen att ta sitt spelande till nästa nivå eller bara älskar att spela. Under åren har By Mates fått värdefulla insikter och en ökad förståelse för hur den yngre generationen fungerar, både online men även i det verkliga livet.

Under åren har By Mates kommit i kontakt med över 30 000 gamers och föräldrar. Slutsatsen som kan dras efter alla möten är att det saknas vissa pusselbitar på dagens marknad och By Mates uppdrag är att lösa pusslet genom att skapa en trygg och seriös gaming upplevelse.

Team

Kontakta oss på ir@mates.gg om du har frågor om vår verksamhet.

Andreas
Andreas Bengtsson
VD & Styrelseledamot
Per
Per Bergström
Styrelseordförande
Gabriel Eriksson
COO
Tomas
Tomas Ward
Styrelseledamot
Marcus
Marcus Bergström
Styrelseledamot
Joachim
Joachim Rittfeldt Hofvenschiöld
Styrelseledamot
Maud
Maud Jansson
CFO
Ulrik
Ulrik Börjesson
CTO
Rasmus
Rasmus Bergström
UX